Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.221.75.68 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
102 berichten.
Stephan Muttzall Stephan Muttzall schreef op 6 juli 2018 om 13:20:
Top winkel! Zoals al eerder gezegd in de reviews: goud eerlijk. Ik was eerst naar het Goudwisselkantoor gegaan aan de Sophiastraat in Breda. Daar werd mij verteld dat mijn 14 karaats gouden ketting van 6 á 7 gram vijf of zes tientjes waard was. De man bood mij €40. Ik besloten om eerst te kijken wat mij 900 meter verder bij de winkel van www.abc-goud.nl (ook in Breda) geboden zou worden. Na vijf minuten lopen heb ik bij abc-goud mijn ketting verkocht voor €101,- de man heeft veel meer aandacht besteed aan het taxeren van de ketting en ik kon zelf zien hoeveel hij woog. Geen gladde verkoop praatjes, wel een goud eerlijke prijs. Ik zou hier zeker vaker komen om sieraden, goud, zilver en dergelijken te laten taxeren en verkopen.
ABC-GOUD ABC-GOUD schreef op 5 januari 2018 om 12:44:
De winnaar van de Review actie 2017 is bekend. Wij feliciteren Fam. A.P. Klemans met het winnen van het goudbaartje. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2018. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
Vincent Vincent schreef op 30 december 2017 om 12:47:
Lever hier regematig oud goud in en kom speciaal uit roosendaal voor een bezoekje. Chef van abc goud is letterlijk de definitie van een gouden gozer. Altijd correct en recht door zee. Zeer kundig en ervaren en werkt van a tot z transparant. Chef beschikt over een goede dosis humor en is altijd in voor een geintje, maar desondanks laat die zich niet van het werk afleiden door trammelant welke de openbare orde regelmatig verstoort zoals mij. Als je naar buiten loop is je vertrouwen in de mensheid weer helemaal koek en ei en is je portomonee ook nog eens blij!
Casper van Til Casper van Til schreef op 10 december 2017 om 09:53:
Keurig netjes geholpen,en zeer redelijke prijzen, mooie sieraden en goede kwaliteit!
Tony Tony schreef op 1 december 2017 om 15:39:
Al meerdere keren bij ABC- Goud oud goud en munten ingewisseld. Een adres waar je vriendelijk en gastvrij met de beste koersprijzen wordt behandeld e waar je zelfs je sieraden op maat kan laten maken met het beste advies. Een absolute aanrader om eens vrijbljvend met oude sieraden langs te gaan..
Fam .A. P . Klemans Fam .A. P . Klemans schreef op 7 oktober 2017 om 22:47:
ABC Goud is een gewone ,,gouden,, winkelier . Met vakkennis en goede uitleg geeft hij de klant een goede en vooral betrouwbare informatie . De diagnose e.d en de daarop volgende taxatie zijn duidelijk en getuigen van een expertise die bij anderen winkeliers helaas duidelijk op een,, lager,, niveau uitkomen. M.a.w. het prijsverschil is aanmerkelijk hoger in het voordeel van de klant. Kortom een aanrader voor ieder die geheel vrijblijvende informatie of gebruik wil maken van de verkoop van zijn of haar edelmetalen . Duidelijk een compliment waard voor ABC- Goud van ons als kritische klant . Met vriendelijke groet Magriet en Peter
Johanna H M (Jolanda) van Wijk Johanna H M (Jolanda) van Wijk schreef op 25 juli 2017 om 08:46:
Zo fijn om erop te kunnen vertrouwen dat er goed met je wordt omgegaan. Dat gebeurde me toen ik de ABC winkel zag omdat ik in de buurt was en gratis wilde parkeren. Ik wilde al een tijdje twee oorbelletjes verkopen, ze zaten in mijn portemonnee. Dus, ik stapte binnen.. Mijn vader zei altijd ´eerlijkheid duurt het langst´ en ´de klant is koning´. Nou, het was alsof ik in zijn zaak (slagerij) was. Ik ben erg blij met de dag dat ik de mensen van ABC ontmoette. Een oprecht en open ontmoeting. Een moment met een gouden randje, zou een tante van me zeggen.
Hedy Volkers Hedy Volkers schreef op 10 maart 2017 om 10:28:
Perfect, voor de deur parkeren, serieuze benadering en goede prijs voor je zilver/goud. De spullen worden goed bekeken op zuiverheid, getest indien het merkteken onduidelijk is. Er wordt een goede prijs geboden! pluspunten: Goede prijs! verbeterpunten: Kopje koffie zou fijn zijn!
tilburg tilburg schreef op 6 januari 2017 om 17:11:
betrouwbaar bedrijf prima prijs voor je goud nergens zoveel.
abc goud abc goud schreef op 5 januari 2017 om 13:17:
De winnaar van de Review actie 2016 is bekend. Wij feliciteren Loes (entry 72) met het winnen van het goudbaartje. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2017. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Juwelier
abc goud abc goud schreef op 23 december 2016 om 10:43:
http://internetbode.nl/breda/abc-goud-koopt-verkoopt-verpandt-en-repareert-sieraden-310725
Pkj Pkj schreef op 18 november 2016 om 10:58:
Geweldig! BESTE PRIJS VOOR JE GOUD! hier kan niemand tegen op 150euro verschil vergeleken Rotterdam DenHaag en andere pandhuizen! Pluspunten: beste prijs voor je goud , goud eerlijk! verbeterpunten: geen
arthur arthur schreef op 10 november 2016 om 18:42:
Correcte ontvangst. De in te ruilen sieraden worden in het bijzijn van de klant beoordeeld door iemand die een deskundige en betrouwbare indruk maakt. De prijs wordt gebaseerd op een serieuze berekening. In vergelijking met een ander goudwisselkantoor. Wordt (zonder gezeur) een eerlijke en goede prijs uitbetaald. Adres is een aanrader.
Kees van Vliet Kees van Vliet schreef op 25 oktober 2016 om 16:15:
Professionele en serieuze werkwijze. De eerste keer dat ik met ABC-Goud te maken heb gehad, is heel goed bevallen. De mensen weten er veel van en geven ook goed advies. Pluspunten: Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
van de Rijzen van de Rijzen schreef op 11 oktober 2016 om 09:21:
Mensen met kennis van zaken zonder kapsones Deze mensen weten wat ze doen en verstaan hun vak met oog voor de klant. Pluspunten: Prima service en direct boter bij de vis.
Aad Leeflang Aad Leeflang schreef op 10 oktober 2016 om 08:07:
Goed en netjes geholpen, mooie prijs voor het goud gekregen, Makkelijk je auto parkeren. Veel verkopers kunnen hier een voorbeeld aan nemen, zeer klantvriendelijk.
Jos Jos schreef op 9 september 2016 om 09:22:
WERKELIJK GOUD EERLIJK !!! SUPER GOED EN EERLIJK GEHOLPEN. WERKELIJK GOEDE EN CORRECTE PRIJS GEKREGEN. HEB ANDERE ERVARING GEHAD. ECHT WERKELIJK 100% BETROUWBAAR EN EEN GOEDE AFHANDELING. pluspunten: LEES MIJN REVIEW !!! verbeterpunten: HEB GEEN PUNTEN GEZIEN VOOR VERBETERING. ALLES KOMT VOOR MIJ GOED EN VERTROUWD OVER !!!
Marian Marian schreef op 6 september 2016 om 12:07:
profesioneel prima geholpen en behandeld,eerlijke open sfeer,kon meekijken wat ze deden en werd uitgelegd,echt een aanrader om naar toe te gaan,goed geholpen en gekregen waar ik recht op had
Antoinette Antoinette schreef op 1 september 2016 om 10:54:
de beste prijs voor uw inruil van goud en zilver.. beste mensen;;,hebt u goud of zilver in te ruilen dan moet u bij abc goud zijn ,ik ben bij verschillende winkels geweest maar kwam dan ook met echte lage prijzen uit ,en je mocht ook niet meekijken wat het gewicht was ,dus mensen hier bij abc is dit allemaal wel mogelijk uitstekende service en vriendelijke eerlijke mensen ,en de beste prijs en eerlijke prijs voor uw oud goud en zilver moet u bij abc goud zijn in breda
Angela Leijten Angela Leijten schreef op 19 augustus 2016 om 09:33:
Geweldige dienstverlening en goede prijs!! We werden vriendelijk ontvangen, met eerlijk advies en uitleg en wat uiteindelijk het belangrijkste is een geweldige prijs voor mijn gouden ring, de beste prijs in de regio, mijn ring was bij ABC-goud bijna 2 keer meer waard dan bij andere!! Pluspunten: Om de hoge goudprijs!!!! verbeterpunten: Geen
Olaf Olaf schreef op 28 juli 2016 om 09:29:
Beste prijzen van heel NL, vriendelijk en net personeel, super. Ik heb hier inmiddels meerdere aankopen gedaan, en ik heb er geen slecht woord over te zeggen. Qua prijzen heb ik nog geen goedkopere gevonden, en ook qua service ben ik uiterst tevreden. Vriendelijke, professionele, en integere ondernemers.
Joost Joost schreef op 27 juli 2016 om 09:46:
Al jaren een goed adres om goud en zilver te wisselen, goede en eerlijke prijs! Al enige jaren wissel ik mijn overtollige sieraden en dergelijke om bij ABC-Goud. Ik ben bij hen terecht gekomen nadat ik een aantal gouden tientjes wilde wisselen. Omdat deze een vast gewicht hebben kon ik makkelijk verschillende adressen met elkaar vergelijken. ABC-Goud kwam duidelijk naar voren als het bedrijf met de beste goudprijs, soms wel 4x zoveel als de andere bedrijven. Sindsdien kom ik er vaker. Ik wordt altijd netjes geholpen en krijg altijd de juiste prijzen! Eerlijk, netjes en correct!
Hans Hans schreef op 1 juli 2016 om 14:40:
Ik had een handjevol oude zilveren sieraden en liet het taxeren, de dame aan het loket zij er zit een gouden kettinkje bij (wat ik niet gezien had) dit vond ik wel eerlijk en dat maakte de prijs nog interessanter. Samengevat eerlijke vriendelijke mensen met een prima prijsniveau.
Pieter Pieter schreef op 16 juni 2016 om 09:18:
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Ben eerst ergens anders gaan kijken hoeveel ik voor mijn armband kreeg. Bij dit andere adres matige service en een lagere prijs.. Daarna naar ABC-GOUD geweest, hier ben ik goed geholpen en heb een mooi prijsje gekregen voor mijn armband. Helemaal top!
m heykoop m heykoop schreef op 31 mei 2016 om 12:11:
Ze zijn erg eerlijk met de waarden van je sieraden
Anko Anko schreef op 24 mei 2016 om 10:36:
Goed, eerlijk en correct! Ik ben op een eerlijke manier geholpen, alles is correct afgehandeld, dus zeer tevreden. verbeterpunten: Bij lang wachten zou een drankje prettig zijn. ?
Martijn Martijn schreef op 1 april 2016 om 09:17:
ik vind het een erg goede winkel. Als je goud wilt inleveren moet je hier zijn, ze leveren snel hulp, geven je een goede prijs per gram en zijn erg vriendelijk. pluspunten: Snelle hulp, Goed geld, Goede sfeer, Vriendelijk personeel
Leon Leon schreef op 22 maart 2016 om 11:22:
Zeer net en goede profesionele afhandeling Zijn mensen met een passie in hun werk Leggen alles uit en je kan gewoon meekijken
G.Hermans G.Hermans schreef op 8 maart 2016 om 16:26:
Snel, accuraat, verstand van zaken en eerlijke indruk ze testen waar je bijstaat en je kunt alles volgen. Ook het wegen van goud of zilver. direct geld voor je spullen indien je accoord gaat met de prijs
Eva Eva schreef op 18 februari 2016 om 12:36:
Vlotte en correcte behandeling. Adres om weer terug te gaan
Loes Loes schreef op 17 februari 2016 om 10:24:
Prettige persoonlijke bediening met een verrasssende prijs Rustige vestiging op een goede bereikbare plaats met een vriendelijke ontvangst. Geen wisselkantoor achtige zaak, maar open bedrijfsruimte.. Pluspunten: Snelle afhandeling Verbeterpunten: Geen
abc goud abc goud schreef op 8 januari 2016 om 15:16:
De winnaar van de Review actie 2015 is bekend. Wij feliciteren Fred (entry 63) met het winnen van het fijngoud baartje van 5 gr. Wij bedanken iedereen voor hun deelname en wensen U een voorspoedig 2016. Met vriendelijke groeten, Juraj & Jolanda ABC Goud
Jos v. Opstal Jos v. Opstal schreef op 28 december 2015 om 14:15:
goede inzicht in karaat bepaling en het wegen Hier krijg je een eerlijke prijs voor je waar, heb het eerst in winkelcentrum Etten-Leur laten taxeren. en hier kreeg ik bijna het dubbele.
Jennefer Jennefer schreef op 15 december 2015 om 13:42:
super service word super netjes geholpen, alles word voor je neus gedaan het nakijken het wegen alles. ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te gaan als je eerlijk geholpen wilt worden.
semrs semrs schreef op 10 december 2015 om 18:32:
Beste mensen vandaag voor het eerste keer naar pandhuis abc goud geweest voor kopen van gouden sieraden werkelijk goede kennis en uitleg behulpzaam zeker niet opdringerig en goede inkoop van goud gehad.zeker een aanrader voor iedereen zijn wens. Groetjes Semra
Lia Lia schreef op 13 november 2015 om 16:00:
Een goed en eerlijk bedrijf, met fijne mensen Ik ben nu voor de 2e keer langs geweest en beide keren met een goed gevoel de deur uit gegaan, zeker een aanrader voor iedereen. pluspunten: Eerlijk en aardige mensen verbeterpunten: geen
Ingrid Ingrid schreef op 11 november 2015 om 10:55:
Service was altijd al goed en blijft goed! Vandaag met m'n oud goud in te wisselen weer iemand heel blij gemaakt met de opbrengst ;-)) heerlijk. pluspunten: Eerlijk en betrouwbaar verbeterpunten: Zie geen verbeterpunten.
corina corina schreef op 9 november 2015 om 13:33:
Zeer goede service en eerlijke mensen Ze zijn eerlijk en betrouwbaar geven je een goed gevoel en je krijgt echt de prijs die er voor staat geen gesjoemel pluspunten: Het zijn echte vakmensen en hebben een goede zaak een echte aanrader top. verbeterpunten: Heb ik niet
Nancy Oomen Nancy Oomen schreef op 9 november 2015 om 13:30:
Vanmiddag langs geweest. Netjes geholpen. Vragen werden netjes beantwoordt. Dus kortom een echte aanrader. pluspunten: Klant vriendelijk verbeterpunten: Zou het niet weten
fred fred schreef op 28 oktober 2015 om 21:57:
Kreeg hier een goed gevoel over de taxatie, lag ook wat hoger dan bij anderen, waar je alleen de goudprijs krijgt. Hier werd dan ook gekeken naar het gehele sieraad, zoals de ingelegde briljantjes, waardoor je meer voelt dat ze een serieus bod doen.
wilma oud wilma oud schreef op 15 oktober 2015 om 13:30:
Ik heb een heel goed en eerlijk gevoel over deze winkel. Ik ben er nu twee maal geweest om goud te verkopen en ben heel prettig en goed geholpen. Ik had er ook een heel goed gevoel nadien van en zou zeker teruggaan en iedereen dit aanraden. pluspunten: Omdat ze erg deskundig zijn. verbeterpunten: Heb ik niet
Janny Janny schreef op 15 oktober 2015 om 11:38:
Gingen net dicht maar hebben me toch heel vriendelijk geholpen.Zeer goede service . Netjes geholpen Lekker dichtbij Gewoon goed bedrijf
Dennis V Dennis V schreef op 10 augustus 2015 om 11:35:
Goede eerlijke prijs en goede info gehad van de afkomst van de armband die ik inleverde. Fijne viendelijke eigenaar met ervaring op het gebied van edelmetalen. Bedankt en tot een volgende keer.
E.Z E.Z schreef op 2 juni 2015 om 14:43:
Een eerlijke en goede prijs voor je sieraad in vergelijking met andere handelaren. Was al bij verschillende anderen geweest die allemaal met smoesjes probeerden je een lager bedrag te betalen, Of de waarde moest bij hun besteed worden. Kwam wantrouwend binnen, maar was snel gerust gesteld met goed resultaat. Pluspunten: Omdat we in vergelijking met anderen de beste prijs kregen, dus betrouwbaar. Verbeterpunten: Zou dit niet weten
Ad Ad schreef op 27 mei 2015 om 09:38:
Goed en correct behandeld. Op een vriendelijke manier mijn sieraad op karaat en waarde getaxeerd. pluspunten: Er wordt netjes en eerlijk en vertrouwd zaken met je gedaan.
john beun john beun schreef op 18 april 2015 om 15:40:
gewoon een geweldige zaak echt goud eerlijke lui en correct met klanten wanneer je echt hoog zit met iets en je wild je oude sieraden of dergelijke kwijt ga dan bij abc goud want ze geven echt wat het waard is geen getrochel en alles word correct betaald waarom verderzoeken als je eerlijk behandeld word bij goud kantoor word je besodemieterd waar je bijstaat bij genot van bakje koffie wel dure koffie als je ziet wat je voor je spullen krijgt dus mijn advies ga naar abc je zuld er geen spijt van krijgen groeten john ben slimmmmmm pluspunten: alles correct goede betaling verbeterpunten: geen alles naar wens
H.Schrauwen H.Schrauwen schreef op 17 april 2015 om 14:54:
zeer prettig behandeld ga gerust en stap naar binnen ,wordt zeer goed geholpen. pluspunten: het resultaat was zeer bevredigend verbeterpunten: voor ons geen
Mariska Mariska schreef op 7 april 2015 om 12:31:
spontane, open en vooral eerlijke mensen deze mensen hadden een bod gedaan, op mijn sieraden,en gaven mij een paar dagen bedenktijd, iedereen zegt altijd de beste prijs te geven, dus ik heb ook anderen bezocht, die dat zeiden, maar deze boden veel lager.ABC was echt eerlijk en gaf het meest.MIJN MOTTO VOOR HUN: JE SIERADEN, EN JE GOUD, IS ZEER ZEKER AAN ABC TOEVERTROUWD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WAT OOK EEN ANDER ZEGT, BIJ ABC DOEN ZE HET ECHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E v d Woude E v d Woude schreef op 26 maart 2015 om 16:27:
Ik werd perfect behandeld Zou er beslist weer heen gaan aardige mensen Pluspunten: Omdat ik goed behandeld werd Verbeterpunten: Voor mij niet vond het een goede zaak
Erwin Erwin schreef op 5 maart 2015 om 18:20:
Vandaag van Genk(B) naar Breda gereden. Zeer makkelijk te vinden, en vriendelijk onthaal eens binnen, Nu ik m'n 18k bi-color collier heb, aan een eerlijke prijs,bedankt abc.Alsook m'n oud goud ingeleverd,en er de correcte prijs voor gekregen. Tot de volgende keer... grtjs.
Ro Ro schreef op 17 februari 2015 om 10:22:
Zeer service-gericht en meedenkend! Onlangs had ik een aanzienlijke hoeveelheid zilveren sieraden. Deels neutraal, maar ook voorzien van strass, steentjes, kleuren, enzovoorts. Er werd rustig de tijd genomen om alles op de juiste waarde te kunnen schatten. Heel gemoedelijk.
juul juul schreef op 9 februari 2015 om 22:18:
Ik heb van het weekend mn sieraden weggebracht naar abc goud in Breda. Ik werd hier vriendelijk en eerlijk behandeld. Ze kijken de waarde van je sieraden na waar je bij staat en geven je er een zeer goede prijs voor terug. zeker een aanrader als je van je oude sieraden af wilt. Ze zeggen eerlijk wat 14 en 18 karaats is. Ik heb het aan mn vrienden en familie door gegeven . Er zijn een paar familieleden die er zeker binnenkort een keer met oude sieraden langs gaan .
Dimphie Dimphie schreef op 4 februari 2015 om 10:52:
We werden gastvrij ontvangen en konden meekijken bij het taxeren van ons aanbod. Er werd snel en duidelijk verteld wat de waarde was, waarna op een discrete manier de waarde uitgekeerd werd. Fijne vriendelijke mensen.
Anna Anna schreef op 12 januari 2015 om 13:14:
Vriendelijk ontvangen, professioneel en fijn dat ik een leuk bedrag kreeg voor mijn sieraden! Ik ben bij diverse juweliers geweest, maar het is moeilijk om geld voor je sieraden te krijgen. En een gedoe: moet eerst getaxeerd worden - kan niet meteen - en je moet dan weer iets bij hen uitzoeken. Met geld dat je bij ABC-GOUD krijgt, kun je zelf beslissen wat je daarmee wil doen. pluspunten: Vertrouwen!
abc goud abc goud schreef op 3 januari 2015 om 16:56:
Geachte Symone, Allereerst de beste wensen voor 2015 en om het jaar alvast goed te beginnen hebben wij heugelijk nieuws te melden. U bent de winnaar van de review aktie 2014 geworden en heeft hiermee het GOUDBAARTJE van 5 gr gewonnen. Van harte gefeliciteerd met uw prijs. Tevens bedanken wij iedereen voor hun deelname en wensen ook de niet winnaars een voorspoedig 2015 ! Met vriendelijke groeten abc goud, juraj & jolanda
Corina frerejean Corina frerejean schreef op 31 december 2014 om 10:27:
Ze zijn altyd vriendelijk en oprecht en denken ook aan de klanten mee Ze zijn zeer behulpzaam bv heb je iets meer nodig willen ze er ook bij helpen in andere worden goud eerlijk ze profiteren niet van de klanten en de rente is minder als bij een ander pluspunten: Nou een woord goud eerlijk verbeterpunten: Niet ze doen het gewoon goed
m martens valentijn m martens valentijn schreef op 30 december 2014 om 14:59:
we zijn eerlijk en vriendelijk geholpen goede prijs een aanrader voor iedereen .
Rosita Broeders Rosita Broeders schreef op 23 december 2014 om 16:23:
Vriendelijke service!! Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg een goede prijs voor mijn goud.
rosa rosa schreef op 23 december 2014 om 16:22:
goede zaak goed geholpen en behandeld zeker een zaak om terug na toe te gaan.
juraj & jolanda juraj & jolanda schreef op 17 december 2014 om 14:06:
NIEUW bij abc-goud occasion juwelen / sieraden tegen zeer aantrekkelijke prijzen ! Bezoek onze webshop: www.abcjuwelier.nl
Hans Wijlaars Hans Wijlaars schreef op 5 december 2014 om 10:13:
Ik wist niet wat ik aan zou treffen maar ben met een eerlijk advies weer naar buiten gestapt Mijn kinderen hadden ieder een gouden tientje van hun opa gehad, maar dat leeft niet zo bij de jeugd. Nu opa overleden is vroegen zij mij wat is dit eigenlijk waard? Jullie hebben mij een eerlijk en goed bod gedaan. Het geld krijgt een goede bestemming waar opa nog trots op kan zijn. Pluspunten: Omdat ze eerlijk zijn en direct een goed bod neerleggen. Verbeterpunten: de winkel komt van buiten wat rommelig over, zou iets rustiger mogen.
Henry Henry schreef op 1 december 2014 om 22:15:
Voor de 1e x binnen geweest met wat oud goud en wat steentjes. Alles werd netjes getoetst voor mn ogen en gewogen. Helaas was het niet veel maar ze zijn erg eerlijk in vergelijking met het goudwissel kantoor, daar zijn het oplichters 1e klas en proberen ten alle tijden een streek te leveren welke al begon met:"de goudprijs is gezakt"....blij dat er tegenwoordig smartphones zijn ; )....Ik hoop spoedig weer wat te vinden tijdens een verbouwingsklus of anders...vriendelijk bedankt voor de fijne en goede service....leuk dat jullie veelzijdig zijn met o.a. sigaretten....variatie en veelzijdigheid draait het om tegenwoordig....ga zo door!!
symone symone schreef op 27 november 2014 om 14:13:
aanrader voor iedereen ik ben er heel erg goed geholpen het personeel is vriendelijk en nemen de tijd voor je en als ik nog wat weg kan doen zal ik er zeker naar terug gaan
A. Gremaux A. Gremaux schreef op 12 november 2014 om 17:42:
Gekomen met veel kleine restjes Werden netjes getest en gewogen wat nog best een hoop werk was en ik was blij dat ik toch rijker was dan ik dacht.
vanessa vanessa schreef op 22 september 2014 om 12:46:
Vriendelijke service en een goede prijs voor mijn goud Ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan en geholpen. Ik kon meekijken wat het gewicht was van mijn ketting. De prijs was goed die ik kreeg voor mijn goud. Pluspunten: Snelle, vriendelijke en professionele bediening.
kirsten van schayk kirsten van schayk schreef op 16 september 2014 om 15:38:
Ik kwam binnen en gelijk werd ik netjes aangesproken. Prima in orde dus. Ik liet zien wat ik bij mij had en alles werd dan ook prima uit gelegd en vertelt hoe en wat. Erg prettig dus. Alleen maar goede ervaringen gelukkig!!!
Henk Henk schreef op 1 september 2014 om 16:11:
Ga zo door op een eerlijke manier zaken doen en een super prijs geven Goed en netjes geholpen en zeer goede prijs gekregen eerst bij de goud bus gevraagd en toen bij abc meer dan het dubbele gekregen Pluspunten: zo doorgaan Verbeterpunten: geen
Hendriks Hendriks schreef op 28 juli 2014 om 12:58:
Deze week langs geweest bij ABC-goud. Zeer positieve ervaring! Voor mijn bezoek aan ABC-goud ben ik langsgeweest bij het Goudwisselkantoor in Breda. Hier probeerde men mij wijs te maken dat ik geen echte gouden krugerrand in mijn bezit zou hebben, het verhaal voelde niet goed dus ik ben direct doorgereden naar ABC-goud. Hier werd ik direct op een vriendelijke manier te woord gestaan, de munt bleek hier 3x zo veel waard te zijn!!! Ik adviseer iedereen om direct naar ABC te gaan, dit scheelt je aanzienlijk veel geld!
M. M. schreef op 6 juli 2014 om 14:05:
Eerst op site gekeken, wat al een goede indruk gaf. Ziet er betrouwbaar uit. Ook bij binnenkomst in winkel! Heel fijn hoe je met het keuren en wegen mee mag kijken. Je hebt echt het gevoel dat je serieus genomen wordt.
moon moon schreef op 15 juni 2014 om 17:16:
Na het lezen van de goede reviews heb ik mijn goederen ook gebracht bij abc-goud, en wat ben ik blij dat ik niet met de eerste de beste die bij google te voorschijn komt in zee ben gegaan.De medewerkers van Abc goud zijn echt eerlijke mensen die ruim de tijd nemen en ook alles goed uitleggen.Ik kan met recht zeggen een GOUDEERLIJKE zaak helaas is mijn zus in zee gegaan met een ander kantoor te breda (goudwisselkantoor) en die heeft voor dezelfde goederen de helft minder uitbetaald gekregen erg triest, laat dit dan ook een waarschuwing zijn voor mensen die hun kostbare spullen niet zomaar voor een gering bedrag van de hand doen. Echt een pluim voor de eerlijkheid van ABC-GOUD.
saskia saskia schreef op 2 mei 2014 om 16:18:
eerlijke vriendelijke mensen van wegens de vele reviews ook maar eens naar toegegaan. nou niks is te veel gezegd. goede service, ik had wat goud en wat zilver. goede prijs voor het goud gehad .zilver was minder maar wordt van te voren gezegd dat het zilver niet zo hoog staat. Ik ben zeer tevreden over deze zaak en zal niet gauw naar andere zaken gaan . snel betrouwbaar .ga zo door Pluspunten: eerlijke uitleg en diskreet en je wordt netjes geholpen Verbeterpunten: geen ga zo door
ikke ikke schreef op 26 maart 2014 om 11:10:
Top zaak ging met een vriendin die haar goud wilde inleveren bij goudwisselkantoor daar kreeg ze ongeveer 300 euro. Bij abc-goud bijna 4 keer zoveel 1200 euro
Jackie Jackie schreef op 24 februari 2014 om 13:33:
Top zaak, met eerlijke mensen waar je een prima prijs krijgt voor je goud. Vandaag mijn gouden broche verkocht bij ABC-goud. Ik vind het een Top zaak met eerlijke mensen. Waar je op een vriendelijke manier geholpen wordt. Mijn broche werd getest en gewogen waar ik bij stond. Dus alles gaat heel transparant. Ik had ook prijs opgevraagd bij het goudwisselkantoor eveneens in Breda (waar ik op de zelfde dag) 40% minder kreeg geboden.
Anoniem Anoniem schreef op 7 februari 2014 om 13:42:
Vandaag langs geweest voor het overige goud wat ik niet meer draag. Zeer goed behandeld en eerlijk en transparant. Zeker een aanrader.
abc-goud abc-goud schreef op 3 januari 2014 om 11:08:
Hierbij Feliciteren wij Ton Leeggangers met het winnen van het fijngoud baartje van 5 gram. Wij danken iedereen voor hun deelname. Wij wensen iedereen een voorspoedig 2014 Met vriendelijke groeten, juraj & jolanda
Irma Irma schreef op 24 december 2013 om 11:03:
Ben hier meerdere keren geweest en elke keer word je er vriendelijk geholpen. Je ziet het gewicht wat ze wegen ook als klant. Je krijgt er een goede prijs. Ze geven vrij blijvend de prijs en de keus is aan jou of je het in wilt leveren. Echt een aanrader als je overweegt goud of zilver te verkopen.
john john schreef op 21 december 2013 om 13:10:
mijn vrouw en ik werden er zeer vriendelijk ontvangen.niet dat gejaagde van wat heb je bij en hoeveel ? waar je meestal in ander zaken mee wordt overvallen. deze zaak geef je een heel ontspannen gevoel van vertrouwen rust en duidelijke uitleg. zeer eerlijke betaling naar waarde. voor mij de zaak waar ik altijd naar toe zal blijven gaan.
manouk manouk schreef op 20 december 2013 om 12:10:
ik was net bij jullie om mijn kettingkje in te leveren, wat verder bijna nergens kan in breda op maandag. Jullie namen de moeite om ons te helpen tegen de juiste prijs, en met een snelle afhandeling. jullie waren ook heel erg aardig dat was wel fijn want dat zijn ze niet overal! hartstikke bedankt voor de goede service! groetjes bjorn en manouk
jozua jozua schreef op 20 november 2013 om 13:57:
Echt een top zaak waar je eerlijk en betrouwbaar word geholpen. Echt een zaak die nergens omheen draait, gewoon transparant waar je bij staat word de waarde bepaald en kan je gelijk meekijken op het scherm wat de koersen doen dat is wel anders bij de meeste goudhandelaren daar heb ik altijd het gevoel dat je bedrogen word waar je bij staat, bij ABC goud heb ik dat gevoel niet en zal nooit meer naar een andere zaak gaan. en voor de prijs die je krijgt moet je er zeker heen! Pluspunten: Transparant, eerlijk, nette winkel en ontvangst.
Fred Fred schreef op 18 november 2013 om 20:39:
Je wordt er keurig geholpen. Een betrouwbaar adres!! Zeker een aanrader!!!
annemiek annemiek schreef op 15 november 2013 om 12:09:
Keurige zaak met professionele inkopers,die hun werk goed en vooral vriendelijk en behulpzaam doen. De inkopers zijn vriendelijk, behulpzaam en doen hun werk transparant en vooral professioneel. De prijs is gewoon goed. Er is misschien een goede reden om niet in de binnenstad een locatie te hebben doch qua presentatie horen ze er wel thuis.. Pluspunten: Werken transparant en geven heldere uitleg bij vragen over hun werk
Ingrid Ingrid schreef op 4 oktober 2013 om 11:52:
Ook wij kregen ruim 1,10 p/gr 14 krt goud meer als bij het goudwissel kantoor Breda. Ook voor ons gouden tientje kregen we ruim 40 eu meer . Aardige mensen en ze taxeren inderdaad netjes waar je bij bent met de nodige uitleg. Snel geholpen en snel contant geld
jeanne jeanne schreef op 5 september 2013 om 19:00:
Voor het inleveren van je goud of zilver. Kan ik iedereen adviseren om naar ABC te gaan. Zeer goede prijs voor je goud of zilver. Ook wordt je goed behandeld. En betrouwbaar. Ik stuur de mensen door naar ABC in Breda. Ik ben er zeer goed behandeld.
Gerard vd B Gerard vd B schreef op 3 september 2013 om 09:15:
Goede prijs met goede service Vandaag 2-09-2013 via Google ontdekt dat je goud kunt verkopen bij ABC in Breda. Las de revieuws en dacht laten we eens gaan kijken of het ook allemaal zo positief is. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn vrouw en ik keurig netjes zijn geholpen. Geen moment de indruk gehad dat we niet serieus werden genomen,sterker nog we kregen een professioneel advies gekoppeld aan een goede prijs. ABC straalt vertrouwen uit en daarom alleen we komen zeker nog een keertje terug. Pluspunten: Vertrouwen,vertrouwen en nogmaals vertrouwen. Verbeterpunten: Zou het echt niet weten ik zou zeggen probeer dit niveau te handhaven dan kan het niet mis gaan.
Yvonne Yvonne schreef op 28 augustus 2013 om 11:06:
Betrouwbaar, vakbekwaam en vriendelijk Abc-goud.nl is een betrouwbaar adres om goud in te leveren. Ik heb een aantal sieraden ingeleverd die nooit meer gedragen werden. De eigenaars stonden mij vriendelijk te woord, hebben alles netjes uitgelegd en er werd een goede prijs gegeven. Pluspunten: Ga zo door!
frenks frenks schreef op 28 augustus 2013 om 11:05:
Prima winkel en goede service goede ontvangst en een eerlijke prijs Pluspunten: betrouwbaar
Jacques Jacques schreef op 17 augustus 2013 om 11:39:
Vrijdag 12-08-2013 Heb eerder altijd goede zaken kunnen doen met de eigenaren op het oude inkoopadres in Breda en toen onze nicht Netty uit Den-Haag zei dat ze haar oude juwelen, deels nog van haar overleden ouders, wilde inwisselen voor contanten, zeiden wij ,ga naar je juwelier in Den-Haag en vraag voor hoeveel hij het geheel wil inwisselen voor contanten. Kom dan naar ons in Breda en vertel ons het bedrag. Ik ga voor je naar ABC Goud, onze relatie en als de prijs goed is, verkoop ik het aldaar voor jou. Mensen, het scheelde voor onze nicht Netty, 720 euro, wat ze meer heeft gekregen! voor het geheel dat meer was dan 100 gram Geweldig toch!, ik wil wederom ABC Goud uit Breda jullie aanraden voor het inwisselen van uw sieraden!
Frank van de borden Frank van de borden schreef op 15 augustus 2013 om 10:53:
Zeer verzorgd en betrouwbare zaak, goed bereikbaar door pijlborden ondanks diverse wegwerkzaamheden De betreffende verkoper taxeerde het goud zichtbaar met zijn toelichting.....wat een verademing met andere bedrijven. De afgegeven prijs verraste mij (+20%) hoger dan diverse andere bedrijven eerder afgaven. Pluspunten: Eerlijk advies verkregen om 1 ring beter zelf te verkopen. Als Extra service werd de ring gereinigd !
ikke ikke schreef op 23 juli 2013 om 20:02:
kreeg 3 x keer zoveel als bij een ander hele vriendelijke mensen ga dus nooit naar goudwisselkantoor dat zijn pure oplichters !!
Johan van Veen Johan van Veen schreef op 17 mei 2013 om 23:14:
Ik ben niet zo'n review-schrijver maar in dit geval toch maar de moeite genomen dat wel te doen want ik ben gewoon heel tevreden: 1) vriendelijk, open en vakbekwaam. 2) van de overige 4 bezochte zaken kreeg ik 1 x dezelfde prijs en 3x een (veel) lagere prijs ("wat had u zelf in gedachten meneer...") 3) makkelijk (en gratis) parkeren.
Ton leeggangers Ton leeggangers schreef op 10 mei 2013 om 13:40:
Binnenkort ga ik naar Turkije wil daar een nieuwe gouden ketting kopen mijn oude lever ik dan in bij abc goud en van dat geld koop ik dan een nieuwe. 2 vliegen in een klap! Krijg een goede prijs voor mijn ketting en in Turkije kan ik dan voor een goede prijs weer iets mooiers terugkopen
Anita Anita schreef op 28 februari 2013 om 13:58:
Op aanraden van familie bij ABC-goud geweest om oud goud te verkopen. We werden door de eigenaren vriendelijk en deskundig behandeld, maar wat natuurlijk het belangrijkste is: je krijgt echt een hele goede prijs. Wij kwamen van "boven de rivieren" maar het was het reisje naar Breda dubbel en dwars waard. Echt een aanrader!!!
IvO IvO schreef op 5 februari 2013 om 19:34:
Onlangs bij ABC Goud geweest, leuk en vriendelijk ontvangen, er werd uitgelegd met testjes hoe je kunt zien hoeveel karaat het goud is. En het aller belangrijkste is dat je hier de hoogste goudprijs krijgt van Breda en omstreken..........Dus ik kan u zeggen: ga er met een gerust hart naar toe......
Jack Jack schreef op 24 januari 2013 om 17:42:
Vandaag bij ABC-Goud geweest om oud goud en zilver te verkopen. Te woord gestaan door een vriendelijke man en vrouw. Diverse andere inkopers bezocht. Bij ABC-Goud de beste prijs gekregen voor het goud en zilver. Ten opzichte van een andere zaak een 20 % hoger bedrag gekregen. Alles gebeurt goed zichtbaar. Alles bij elkaar kan ik maar een conclusie geven:TOP
Peter Peter schreef op 19 januari 2013 om 08:49:
Gisteren bij ABC Goud geweest. Vriendelijke mensen, transparante afwikkeling en zeer goede prijs! Aanrader voor iedereen die goud wil verkopen. Peter
Inge en Ronald Inge en Ronald schreef op 14 januari 2013 om 21:40:
Vanmiddag bij abc goud geweest om ons goud en zilver te verkopen. We hadden vandaag onze spullen bij 3 verschillende zaken in Breda aangeboden en kregen bij abc goud ronduit het meeste geld terug. Bij deze willen we iedereen aanraden even langs te gaan. Je krijgt echt meer geld voor je spullen. Wij zullen de volgende keer direct naar abc-goud rijden en ons een hoop moeite en tijd besparen. Groeten, Inge en Ronald
Bert vd Meeberg Bert vd Meeberg schreef op 10 december 2012 om 14:10:
Ik had nog oud goud liggen. Verschillende zaken in en rond Breda afgeweest, maaar ABC goud gaf honderden euro's meer terug als die andere zaken. Voor mij is hij de beste van Breda, goede service, goede afwikkeling. Bert vd Meeberg - Bert Haarmode
eric verwijmeren en michelle eric verwijmeren en michelle schreef op 2 december 2012 om 14:53:
hallo. wij gaan al jaren naar abc goud....en niet alleen om ons goud in te wisselen voor centen maar ook voor de reparatie ervan en natuurlijk om weer eens wat moois en nieuws te kopen. worden altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. wij raden ieder aan om naar abc goud te gaan....
Jos Jos schreef op 25 september 2012 om 15:04:
AANGENAAM VERRAST!!!Ben vandaag bij ABC langsgeweest omdait ik nog goud had liggen waar ik niets meer mee deed en dit wilde verkopen.Na langdurig gezoek op internet had ik een 3-tal adressen gevonden waar ik langs wilde gaan voor een vrijblijvende taxatie.Omdat ABC het dichst bij mij in de buurt was ben ik daar eerst langsgegaan,en werd daar zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen en behandeld.Open keuken is zeer aangenaam zodat je kunt zien wat er gebeurt met je spullen.Er werd mij verteld dat ik 830 euro voor mijn goud kon krijgen ,en de eigenaar vertelde mij dat hij gegarandeerd de hoogste prijs betaald vor het aangeboden goud.Ik zei dat ik nog een aantal andere adressen wilde checken omdat ik geen notie van deze handel heb,en uiteraard de hoogste prijs voor de goederen wilde hebben!!Adres 2 bood me 250 euro minder en het 3de adres maakte het nog bonter om mij zelfs 430 euro minder aan te beden!Ben heel snel naar ABC teruggegaan en heb hier ,na een heel vriendelijk gesprekje ,mijn 830 euro gekregen,waar ik heel blij mee was!!Zeer vriendelijk mensen en ook vakkundig!!EEN AANRADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nancy nancy schreef op 31 augustus 2012 om 09:22:
Na het bezoeken van 2 andere inkopers heb ik hier de hoogste waarde gekregen. alles werd getest wat ik kon zien en gewogen waar ik bijstond. vriendelijke mensen!!! Pros: alles is open en je kan meekijken Negs: heb ik niet kunnen vinden http://www.allebedrijveninbreda.nl/overige-winkels/muntenhandel/breda/abc-goud-nl/reviews
jo jo schreef op 21 augustus 2012 om 11:10:
Ben vandaag bij ABC-GOUD geweest om mijn gouden sieraden te verkopen voor contant geld. Heb mijzelf eerst goed georiënteerd op internet. Ben in 1e instantie naar een hotel-inkoop gegaan maar daar kreeg ik voor mijn gevoel te weinig betaald. Achteraf blij dat ik bij ABC ben langsgegaan. Aardige mensen en ik kon gewoon meekijken tijdens het toetsten en wegen van mijn sieraden. Ik kreeg tot mijn grote verbazing bijna 2x zoveel betaald als in het hotel.Dank je wel ABC ik kom zeker nog een keer bij jullie terug. http://www.cylex-bedrijvengids.nl/bedrijf/abc-goud-nl-breda/10932265.html
Nederlandinbedrijf.nl Nederlandinbedrijf.nl schreef op 18 augustus 2012 om 09:03:
Vandaag bij abc goud langs geweest om mijn gouden sieraden die ik niet meer droeg te laten taxeren. Vriendelijk geholpen en kon alles zelf mee kijken met wegen dus alles wordt eerlijk in bijzijn gedaan. Mooie prijs gekregen voor mijn sieraden dus mocht je een adres zoeken raad ik abc goud aan! http://www.nederlandinbedrijf.nl/aanbevelingen/referenties/284/ABC-GOUD/933126